Hadden Head Office Extension

Description

Work is now complete on our award winning £0.65m investment to double the size of our head office to provide enhanced office and meeting spaces for staff. The project involved relocation of Administration, Finance, Surveying and Contracts teams from the existing building into the new extension.

The work also included a range of energy saving features including enhanced high efficiency boilers, low energy lighting, an array of roof mounted solar panels to provide us with all our power requirements and a publicly available electric car charging point in our new car park area.

In recognition of our efforts to reduce carbon emissions from our offices we were awarded a Scottish Green Apple award from The Green Organisation in September 2015 and a further National Green Apple Award for Carbon Reduction in November 2015.

 

Details

Client
Hadden Construction Limited
Value
£0.65m
Type
Design & Build
Architect
The Pollock Hammond Partnership
Structural Engineer
WMA Limited
Get in touch with us